Saturday, August 3, 2013

Leesmarathon Challenge: Raad de Auteur

Unfortunately, the first Dutch read-a-thon is almost over. Hope you all read lots and lots of books. But, we still have one day so we can still have some fun before it ends! I've got a nice challenge for all you Dutchies out there. Because this challenge is for people from the Netherlands only, I'm gonna do something I normally never do, I'm gonna write this post in Dutch. Sorry, sorry, sorry to all my foreign visitors, but I really want to make sure everyone who wants to enter, know what they have to do for this challenge.

Raad de Auteur
Ik heb foto's geplaatst van 10 verschillende auteurs. Aan jullie de taak om uit te vinden wie deze auteurs zijn. Als je denkt dat je ze allemaal hebt gevonden, dan kan je je antwoorden sturen naar leesmarathon@cravingpages.nl Plaats je antwoorden a.ub. niet onder deze post, want dan is het voor de anderen geen uitdaging meer om de goede auteurs te raden. Jullie hebben vanaf nu tot morgen 4 augustus 12:00 uur de tijd om jullie antwoorden in te sturen, dus doe snel mee! Voorwaarde is wel dat je je hebt ingeschreven voor de leesmarathon.

Wat kan je winnen?
De drie mensen met de meeste goeie antwoorden winnen een exemplaar van de IJzerkoning van Julie Kagawa. Nog niet bekend met deze geweldige serie? Scroll dan door naar het einde van deze post om uit te vinden waar hij over gaat.

Maar nu eerst tijd voor de challenge. Zijn jullie er klaar voor? Dan zijn hier de foto's:


1.
 2
 3
 4
 5
 6
 7
8 
 9
 10

Nogmaals, plaats je antwoorden niet onder deze post maar mail ze naar leesmarathon@cravingpages.nl o.v.v. Raad de Auteur.


De IJzerkoning van Julie Kagawa
Mijn naam is Megan Chase.
Over minder dan vierentwintig uur word ik zestien. Sweet sixteen, zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem.
Wat gebeurt er allemaal?

Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen...
Maar wat ik al helemaal niet had kunnen dromen is dat ik verliefd zou worden op een mysterieuze prins - die helaas niks van mij wil weten...

Hoe overleef ik in een wereld waarin echte vrienden op één hand te tellen zijn.

Deze winactie wordt gesponsord door Uitgeverij Harlequin. Doe allemaal mee om kans te maken op deze leuke prijs! Heel veel succes!!

5 comments:

 1. Heel veel succes allemaal! Ik wil de ijzerkoning dolgraag lezen, maar ik herken deze auteurs echt niet.

  ReplyDelete
 2. Ik heb mijn antwoorden gemaild, ik wil dit boek nog wel lezen! :)

  ReplyDelete
 3. Ik heb mee gedaan! Ik hoop dat ik win, ik wil dit boek echt graag nog een keer lezen! :)
  Succes iedereen!

  ReplyDelete
 4. En meegedaan! De meeste herkende ik gelukkig meteen, vooral 3 en 5! =D

  ReplyDelete
 5. Leuke challenge! Echt jammer dat ik de afgelopen dagen op de camping zat!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...